Psykologiska kompetenser 2014

Välkommen att ladda ner vår presentation från Psykologiska kompetenser 2014. Här hittar du också mer information, tips om gratis webinarier, osv.

Saknar du något? Hör gärna av dig och berätta.  

 


 

Psykologiska kompetenser

Ladda ner presentationen i PDF-format.

Ladda ner

 


 

Prioritera rätt som ledare

Gör mer av det som verkligen gör skillnad. Följ vår blogg och lär dig vad som verkligen driver resultat, vad du bör göra mindre av, checklistor för hur du hanterar utmanande situationer, m.m. 

Följ vår blogg på www.makeameaningfuldifference.se

 


 

Gratis webinarier

Se våra samtliga webinarier & seminarier 

 


 

Achieving Lasting Results Through Leadership Training

Ett traditionellt utformat ledarskapsprogram har endast 30-40% sannolikhet att lyckas. David Burnham, Prof em i socialpsykologi vid Harvard University, förklarar de bakomliggande orsakerna till detta och förslår ett alternativ angreppssätt där sannolikheten till framgång är betydligt högre.

Ladda ner

 


 

Satsar ni på rätt ledare? Gratis konsultation.

Vi följde 180 ledare i olika branscher och företag över hela världen under 13 år för att se vad som utmärkte de som nådde de allra bästa resultaten. De allra bästa ledarna visade sig ha 5 saker som de andra nästan helt saknade. Vi erbjuder dig en gratis 30 min. konsultation för att göra en benchmarking av ditt företags ledarprofil mot världens bäst presterande ledare så att du kan prioritera de ledaregenskaper som tar er från ”good” till ”great”.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

 


 

Boka föreläsning för ledningsgrupp, kickoff, m.m.

De flesta kan skilja på bra och dåligt ledarskap. Men vad skiljer bra från bäst? Inspirera dina ledare med överraskande fakta om världens bästa ledare, vad som utmärker de företagskulturer som presterar allra bäst och vad ni kan göra för att skapa ledarskap i världsklass.

Kontakta oss gärna och berätta om dina planer.

 


 

Så lyfter du dina ledare till världsklass

Läs mer om hur du kan ge dina ledare de kompetenser som skiljer världens bästa ledare från alla de andra.